Siraya's corner

Mijn leven zoals het is... Siraya

29-12-2008

Bloemschikken

Ik heb sinds kort een nieuwe hobby gevonden: bloemschikken. Nee, nee, ik zie iedereen al denken "wat een oma-hobby". Wel, ik vind van niet. Ik ga samen met twee vriendinnen en het is echt een gezellig samenzijn. Beetje bijroddelen, je kent dat wel. Typisch vrouwenavondje. Ik presenteer u trots mijn eerste kunstwerkjes:   en....    Niet zo slecht (vind ik van mezelf). Alleen valt het stukje op foto nogal roos uit. De roosjes zijn donkerrood.
Posté par Siraya à 18:37 - Commentaires [1] - Permalien [#]

16-12-2008

... ooohh ...

Deze week een hele mooie zonsopgang gezien. Dat wil ik jullie niet onthouden. Enjoy this moment of peace...
Posté par Siraya à 17:37 - Commentaires [0] - Permalien [#]
15-12-2008

De ontmoeting...

Binnenkort gaat Raya een weekje op vakantie naar haar oma. Heel leuk. Er is maar één klein probleempje... Daar loopt ook Tommy rond. Om brokken te vermijden, neem ik haar alvast eens mee om met die stoere kater kennis te maken.     
Posté par Siraya à 18:25 - Commentaires [1] - Permalien [#]
06-12-2008

Kan iemand mij helpen aub?

Perzen kunnen hun nageltjes niet zo goed beheersen, aldus de kenners. Raya had dat alleen nog niet door. En ook niet dat je nageltjes moet krabben aan de paal en niet aan het zachte stukje waar je op slaapt. Met alle gevolgen van dien...         Wat een slimme kat heb ik toch!
Posté par Siraya à 20:19 - Commentaires [0] - Permalien [#]
04-12-2008

Tommy

Het verhaal van Tommy, de poes die mijn moeder in november adopteerde: " Hey, ik ben Tommy, een stoere kater. Ik was een zwervertje dat hopeloos rondliep in een industrieterrein. Ik had het geluk dat iemand mij 's avonds eten wou geven, want ik was helemaal verhongerd... Maar dan heb ik indruk gemaakt op Siraya. Zij heeft mij meegenomen naar haar ouders, die nu voor mij zorgen. Ik ben daar nu ongeveer 3 weken en ik vind het daar heel leuk. Ik krijg heel veel lekker eten. Zelfs twee blikjes voer per dag! En dan nog eens... [Lire la suite]
Posté par Siraya à 18:14 - Commentaires [1] - Permalien [#]